10. Lamborghini Aventador LP700-4 – 292.000 €

Masina asta parca e facuta special pentru sfarsitul lumii. 700 de cai putere si o viteza de 350 km/h care te scot din orice situatie imaginata parca de scenaristii de la Hollywood.

Bolidul a aparut deja si pe la noi.

E pe locul 10 din doua motive: E cam greu sa mai obtii una din moment ce Lamborghini a anuntat deja ca au comenzi pentru cativa ani si nu stim cum s-ar descurca prin gropile noastre.
 

Apocalipsa

 

9. Bugatti Veyron 16.4 Super Sport – 1.950.000 €

N-ai ce zice! Daca viteza ar fi singurul lucru care te-ar duce departe de necaz, atunci asta e masina pentru tine! Are sub capota un monstru de 1200 de cai putere, care te propulseaza cu 415 km/h. Pacat ca n-avem drumuri pentru ea.

Si inca ceva: te poti bucura doar 12 minute de ea. Apoi ramai fara benzina. Dar, daca tot incerci sa scapi, macar fa-o cu stil!

Apocalipsa

 

8.Hummer H3 Alpha – 40.500 €

E urmasul nedemn al lui Humvee, H1, H2 si e versiunea de top dintre toate H3-urile. Insusi Terminatorul Arnold a fost fanul ei numarul 1. O fi masina asta un cosmar in oras, dar poate urca pante de pana la 60 de grade. Din pacate, dintr-un simbol a ajuns a devenit paria si a fost scoasa din productie.

Apocalipsa

 

7. Toyota AT38 Polar – 60.000 €

Cine-a vazut “The Day after Tomorrow” poate da repede o fuga pana in Moldova, la manastiri. Nicio sansa sa ramai inzapezit cu asa ceva in Romania. Singurul lucru blocat pe drum la noi ar putea fi insasi apocalipsa, poate.

Apocalipsa

 

6. Mercedes Benz Unimog – 80.000 €

Asta e tata lor. Dupa cum spun  nemtii de la Mercedes, Unimog-ul e facut sa detina suprematia in off-road. A fost proiectata pentru situatii de calamitati si face fata pe cele mai dure terenuri. Poate insa, cei de la Mercedes ar fi trebuit sa mai zaboveasca si asupra plansei de design-ului.

Apocalipsa

 

5. PLASAN SANDCAT

O sa radeti, dar cealalta denumire a masinii e Plasan …Caracal. Dar gata cu glumele, ca iar ne-au luat-o bulgarii inainte.

Tocmai si-au tras 29 de frumuseti pentru armata. Noi ramanem cu ARO 240. Masina e israeliana si ar prinde bine in cazul vreunei furtuni de nisip. Sau cenusa vulcanica, mai stii?

Apocalipsa

4. The Dartz Kombat T98 – 150.000 €

Masina asta vine de la rusi. E numai buna pentru moguli. O fi SUV, dar noi am incadra-o la tancuri. Vine cu blindaj de 7 cm si o bestie sub capota. Un V8 de 8,1 litri, care poate atinge viteze de pana la 180 km/h.

Daca n-ati mai auzit de ea pana acum, aflati ca istoria blindatelor Dartz incepe inca din timpul primului razboi mondial.

Apocalipsa

 

3. Conquest Knight XV – 240.000 €

Asa ceva iti iei in doar doua situatii: 1. Esti bogat. 2. Esti putred de bogat. E combinatia suprema intre lux si salbaticie. O poti folosi ca sa ajungi cu bine la avionul personal. Doar sa nu-i zgarii scaunele din piele

Apocalipsa

 

2. Marauder – 300.000 €

Cand vede un Marauder, Hummer-ul se sperie si fuge! E colosal, e suprem. Alegerea ideala daca ai probleme de trafic. Pentru ca, pur si simplu, treci peste masini. Sau prin ziduri. Are o autonomie de 1.000 km si vine in variantele 4x4 sau 6x6, pentru cei cu adevarat nebuni.

Cu blindaj cu tot cantereste 9 tone, asa ca poti sta linistit in ea. Nu te misca nimic. Numai sa nu uiti scara. Altfel nu stim cum reusesti sa te urci la volan.

Apocalipsa

 

1. DACIA DUSTER – 17.000 €

De ce am pus Duster-ul aici? Pentru ca o poti cumpara urgent. Azi. Sau acum! Pentru ca nu costa mult. Pentru ca are 4x4. Si pentru un ultim lucru. Ce masina ar fi mai potrivita pentru drumurile romanesti, daca nu Dacia?

Apocalipsa


Si totusi, vom pune altceva pe primul loc. Pentru simplul motiv ca ti se va termina benzina sau motorina. Si atunci iti ramane doar asta:

Apocalipsa