Conducerea Quigley Publishing Company - compania care publică International Motion Picture Almanac, un almanah considerat o "biblie" a industriei cinematografice americane, incluzând sute de pagini de biografii şi informaţii din domeniu - le-a cerut proprietarilor de cinematografe şi cumpărătorilor de filme să realizeze un Top 10 cu artiştii care au adus cele mai mari încasări în 2013, iar Jennifer Lawrence a adunat în sălile de cinema mai mulţi spectatori decât oricare alt actor, în urma apariţiilor sale în filmele "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", "Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire" şi "Ţeapă în stil american/ American Hustle".

Jennifer Lawrence

Pe locul al doilea în acest top se află actriţa Sandra Bullock, cu apariţiile sale în filmele "Captură la dublu/ The Heat" şi "Gravity 3D: Misiune în spaţiu/ Gravity", informează contactmusic.com.

Sandra Bullock

Primele cinci poziţii ale topului sunt completate, în ordine, de actorii Bradley Cooper, Tom Hanks şi Denzel Washington.

Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio, Tom Cruise, Brad Pitt, Hugh Jackman şi Melissa McCarthy completează Topul 10 al vedetelor cu cele mai mari încasări în cinematografele americane în 2013.

Pe lângă poziţia de lider ocupată în topul realizat de Quigley Publishing, Jennifer Lawrence a fost numită artistul anului de agenţia Associated Press. Totodată, actriţa a primit mai multe nominalizări la diferite premii, printre care Globul de Aur, pentru rolul său din "Ţeapă în stil american/ American Hustle".