Tzanca Uraganu, pe numele său din buletin, Andrei Velicu, și-a cumpărat o nouă mașină, iar cu această ocazie a organizat o petrecere de zile mari.

Solistul este fanul bolizilor de lux care au sub capote sute de cai putere. Manelistul nu ezită să scoată din buzunare sute de mii de euro pentru bijuterii pe patru roți.

Tzancă Uraganu se laudă acum cu un Rolls-Royce Cullinan, anul de fabricație 2022, de culoare albă. Manelistul a avut și în trecut mașini valoroase: BMW i8, o limuzină Rolls-Royce, Lamborghini Aventador, Ferrari California, Mercedes S Class, Porsche Cayenne, Mercedes GLE și multe altele. La momentul actual, Tzancă are un Ferrari 458 Spider, Mercedes S Class Maybach și noul Rolls-Royce Cullinan.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - Tzancă Uraganu

A dat petrecere cu lăutari în mijlocul străzii

Se pare că Tzancă Uraganu are o tradiție pe care o păstrează cu sfințenie: atunci când își cumpără un bolid de lux, sărbătorește cu fast, alături de prieteni. Recent, pe rețelele de socializare, cântărețul a postat un videoclip prin care le arăta prietenilor virtuali cât de fericit este că și-a achiziționat o astfel de mașină.

@tzzzancauraganu

 

♬ sunet original - Tzancă Uraganu

La petrecerea noului bolid a fost prezentă si iubita manelistului, Alina Marymar, care se bucură extrem de mult pentru partenerul ei.

Foto Facebook