John Evans, un bărbat în vârstă de 74 de ani din Derbyshire, a uimit recent o planetă întreagă, după ce a reușit să țină pe cap o mașină timp de 33 de secunde.

Britanicul, recunoscut la nivel mondial datorită recordurilor ciudate pe care le-a înregistrat, a participat inclusiv la Britain's Got Talent pentru a demonstra cât de bine ține în echilibu pe cap diferite obiecte foarte grele.

De această dată, potrivit celor de la BBC, John Evans a ținut pe cap o mașină Mini. „Când ții ceva în echilibru pe cap, e ca și cum nu ai avea nimic. Te simți ca în rai. Auzi doar aplauzele publicului. Toți se uită uimiți la mine când văd, e ca la circ”, a spus britanicul în vârstă de 74 de ani.

Din câte se pare, John Evans are până acum 98 de recorduri mondiale în Guinness Book și încă 50 de recorduri care nu au fost recunoscute, iar planul lui este să ajungă la 100 de recorduri oficiale.

Britanicul, care are un singur ochi, este diabetic și suferă de angină pectorală, a dezvăluit că tot ce face este în scop umanitar și că, până acum, a adunat aproximativ 250.000 de lire sterline, sumă pe care a donat-o. Iar acum vrea să strângă bani pentru o organizația din Nottingham care are grijă de persoanele fără adăpost.

foto: captură YouTube