În urmă cu doar câteva luni, Adda a dezvăluit că are boala Lyme și că a început un tratament pentru a se face bine, însă acum artista vine cu noi dezvăluiri șocante.

Potrivit unor filmulețe pe care le-a postat pe Instagram, la story, Adda a afirmat că are două chisturi mici pe creier și că are momente când îi tremură mâna și un picior, arătându-le fanilor acest lucru.

Iată mai jos ce a spus Adda pe instastory:

„Eu am fost la multe clinici de genul ăsta când îmi căutam diagnosticul și pot să zic că pe anumite probleme m-au ajutat, însă nu mi-au depistat problema reală și am dat mii de euro. Diagnosticul cât mai rapid în boala Lyme face diferența, iar tratamentul, care este foarte controversat, la fel, trebuie să fie unul foarte echilibrat și să lupți cu acest patogen pe toate fronturile. De fapt, nu este un singur patogen, sunt mai mulți patogeni, pentru că Borrelia nu vine singură, vine cu «Moș Crăciun și prietenii săi». Practic, regimul anti-inflamator, fără gluten, fără lapte, fără zahăr și așa mai departe este bun, este mult mai ușor să se curețe și să scapi de toxinele date de patogeni în sine, dar și de antibiotice. Dar dacă ai demielinizări pe creier, mielită transversă sau chistulețe arahnoidiene, cum am și eu, am două micuțe pe creier, sunt micuțe. Îmi provoacă tremurat, nu o să-mi treacă dacă stau la un dispozitiv cu curent sau dacă mănânc ovăz fără gluten la micul dejun și iaurt vegan. Trebuie hiperbară și antibiotic. Hiperbara ce face... oxigenează foarte tare celulele, îți crește imunitatea și dezinflamează. Hipertermia, care este o febră indusă, adică tu, practic, faci febră, 40-41, cât poți să suporți, că ești băgată într-un tub, la 60 de grade și îți crește foarte mult temperatura corpului ca să poată să lupte corpul, în mod natural, cu ceilalți patogeni, nu cu Borrelia, că Borrelia nu trece așa. Principiul vibratiilor hertz este bun, în sensul că Borrelia și ceilalți patogeni la anumite vibrații fac implozie, practic, asta ar fi explicația. Tu stai, te curentezi și acel patogen face implozie. Am făcut această terapie și am vibrat, am implozat, dar nu m-am vindecat. Cheia este echilibrul și norocul fiecăruia, pentru că este foarte complex, trebuie bătut din toate punctele de vedere. Zahărul nu este bine să fie consumat, din cauza biofilmului, pentru că dacă mănânci zahăr, celulele se învelesc într-un biofilm și antibioticul nu ajunge acolo. Tratamentul antibiotic să fie țintit fix pe problemele tale, pe tipul de Borrelia, pe simptome. Și cel mai important este timpul, să nu îl pierdem”

Vezi și: