Atacul, care a șocat întreaga comunitate din statul Uttar Pradesh, a fost o încercare a bărbatului de a afla sexul copilului pe care soția sa îl purta în pântec. Fără niciun fel de explicație, indianul a tăiat-o pe burtă pe femeie, pentru a afla dacă aceasta va naște, până la urmă, băiatul pe care-l aștepta de-o viață.

În urma tăieturii, fătul a murit, iar soția lui a ajuns la spital cu răni grave, scrie scmp.com. Medicii spun că era băiat și, cel mai probabil, s-ar fi născut fără probleme. 

A atacat-o cu o secere și i-a rupt burta, spunând că vrea să verifice sexul copilului nenăscut”, a dezvăluit fratele femeii.

Publicația notează că în multe comunități rurale din India fetele încă sunt considerate o povară, familiile fiind nevoite să plătească zestre atunci când le mărită. În schimb, băieții sunt preferați și favorizați la masă fiindcă moștenesc avutul familiei și duc numele mai departe.

Indianul are 5 fete cu soția lui și era frustrat că nu a fost binecuvântat cu măcar un moștenitor de sex masculin. Însă, când acest lucru s-a întâmplat, el l-a ucis cu un gest inexplicabil.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ferma. In plus, episodul 7: Detaliile mai puțin știute despre George Burcea. “A trecut prin momente foarte grele”