Alegerea pozelor a fost facuta dupa o analiza a celor mai raspandite si apreciate imagini cu Arnold de pe internet, dar si pe retelele sociale.

Citate celebre

"Fiecare om cara dupa el anumite riscuri. Unul dintre ele este esecul. Dar eu nu ma opresc pentru ca ma tem de riscuri""Cand aveam 10 ani visam sa fiu cel mai bun in ceva...""Puterea nu vine din victorii. Fiecare lupta pe care o duci iti mareste puterea. Cand treci de limitele durerii si nu te predai, atunci ai putere""Sunt foarte fericit ca nu am nicio viziune despre unde vreau sa fiu in viitor. Ma simt ca si cum as fi deja acolo, totul este doar o chestiune de timp""Trebuie sa iti doresti sa castigi""trebuie sa te vezi castigand inainte de a castiga. Trebuie sa iti fie foame""Toti avem o putere interioara. Acea puterea este increderea in sine"

"Intotdeauna am idolatrizat atletii castigatori. Sunt niste eroi. E totusi altceva sa te vezi in locul lor""Stiam ca sunt destinat sa fac lucruri marete. Sa am un viitor stralucit. Oamenii imi spun mereu ca sunt lipsit de modestie. Acest atribut nu mi se potriveste deloc. Sper sa nu mi se potriveasca niciodata"