Un judecător din Paris a mai decis ca hoţul, Christian A. să plătească o amendă simbolică de un euro, sumă cu mult mai mică decât cea de 5.000 de euro reclamată ca parte civilă pentru "prejudiciu moral şi financiar" , informează cotidianul Le Parisien.

Christian A. este un angajat de origine portughezo-braziliană al hotelului în care Nadal a fost cazat în perioada turneului de la Roland Garros. Bărbatul a mărturisit că a furat ceasul luni, în noaptea de după triumful lui Nadal la turneul parizian.

După plângerea făcută de sportiv marţi dimineaţa, după constatarea furtului, poliţia a început o investigaţie şi la scurt timp l-a reţinut pe barman, pe care l-a identificat datorită cheii magnetice cu care acesta a intrat în camera spaniolului.

Hoţul a recunoscut fapta şi i-a condus pe poliţişti la locul unde a ascuns ceasul, de-a lungul unei căi ferate în apropierea casei sale.

 

Rafael Nadal

 

"Acest ceas mi-ar fi putut schimba viaţa. Doream să îl păstrez pentru că mi-ar fi adus noroc", s-a scuzat Christian A.

 

Rafael Nadal

 

Ceasul de lux îi fusese împrumutat lui Rafael Nadal cu ocazia turneului de la Roland Garros.

 

Rafael Nadal

 

Rafael Nadal, locul 2 ATP, a câştigat, luni, pentru a şaptea oară în cariera sa, un record, turneul de la Roland Garros, după ce l-a învins cu scorul de 6-4, 6-3, 2-6, 7-5, pe Novak Djokovici, liderul ATP.