Starea de sănătate a lui Pele s-a înrăutățit. Legenda fotbalului brazilian nu mai răspunde la tratamentul pe care îl urma în lupta sa cu cancerul intestinal. Potrivit presei din Brazilia, Pele "a fost mutat la îngrijiri paliative” în spital şi "nu mai răspunde la chimioterapie” în lupta sa împotriva cancerului de intestin.

Pele nu mai răspunde la tratament

Fostul fotbalist, în vârstă de 82 de ani, fusese internat pentru reeavaluarea tratamentului pentru boala incurabilă de care suferă din 2021.

Pele nu mai răspunde la tratamentul de chimioterapie la care a fost supus din septembrie anul trecut pentru a-şi trata cancerul intestinal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

În prezent, starul se află în îngrijiri paliative la spitalul „Albert Einstein” din Sao Paulo şi nu va fi supus unor teste sau tratament invaziv. Îngrijirile paliative sunt pentru pacienţii cu boli sau afecţiuni care pot pune viaţa în pericol şi îngrijirea de la sfârşitul vieţii.

Atât el cât și fiica sa, Kely Nascimento, au postat zilele trecute mesaje pe rețelele de socializare, prin care încercau să liniștească lumea fotbalului.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pelé (@pele)

Considerat de mulţi cel mai bun fotbalist din toate timpurile, Pele este singurul fotbalist din istorie care a cucerit de trei ori Cupa Mondială, în 1958, 1962 şi 1970.

Foto Facebook