Fiecare zi este un antrenament continuu pentru Andre Rush, bucătarul care a gătit pentru patru președinți americani în perioada 1997-2018. La cei 47 de ani ai săi, cunoscutul chef american nu renunță la exercițiile sale solicitante de menținere a masei musculare, cu care a impresionat pe toată lumea când era în „serviciu activ”.

Fost militar, retras cu gradul de sergent major, Andre Rush a servit patria vreme de 23 de ani. Din 1997 a început să gătească la Casa Albă, în administrația Clinton. S-a retras în 2018, în mandatul lui Donald Trump, pentru a participa la o emisiune de gătit. Însă, nu și-a abandonat antrenamentul zilnic, care include 2.222 de flotări. În fiecare zi.

Ziua lui începe la ora 3.00 dimineața cu exercițiul care a șocat pe toată lumea.

Mă trezesc, meditez, mă rostogolesc și îmi fac cele 2.222 de flotări”, a dezvăluit bucătarul sportiv pentru Men’s Health

Citește și: Flotările coreene sau exercițiul creat pentru „trierea” pușcașilor marini

După un scurt antrenament măncâncă ceea numai el ar putea numi mic dejun: puțină carne de vită, slabă, și 24 de ouă fierte.

Gătesc 20 de ouă fără gălbenuș și le mănânc pe celelalte 4 întregi”, dezvăluie bucătarul, care susține că are nevoie de 8 mese pe zi pentru a întreține masa musculară pe care a acumulat-o după ani întregi de tras de fiare.

Brațul său măsoară 70 de centimetri (24 de inchi) în circumferință și este mai „mare” decât cel pe care-l avea Arnold Schwarzenegger în 1970, când a câștigat prima oară titlul de Mister Olympia. De fapt, Andre Rush are brațul mai are decât l-a avut vreodată Arnold, lucru apreciat chiar de marele campion austriac, actor și fost guvernator al Californiei.

Culturist cu 3 facultăți

Andre Rush a absolvit Facultatea de Management în Afaceri la Trident University International. Mai mult, bucătarul deține diplome asociate de la  Culinary Stratford University și Central Texas College.

În timpul serviciului de militar, el a fost decorat de mai multe ori, inclusiv cu distincțiile Legion of Merit și Bronze Star.

Cât timp a fost la Casa Albă a gătit pentu Bill Clinton, George W. Bush, Barack Obama și Donald Trump. În paralel, Rush lucra și pentru Pentagon.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Home workout – episodul 6: Exerciții pentru biceps și triceps cu benzile elastic