Hafthor Björnsson mănâncă oțel în izolare, altfel nu se explică performanțele sale tot mai mari. Starul din Urzeala tronurilor a stabilit un nou record la ridicat greutăți, în acest weekend. Culturistul a ridicat o halteră care cântărea nu mai puțin de 501 kg.

Nu am cuvinte. Ce zi minunată, o zi pe care mi-o voi aminti tot restul vieții. Mulțumesc tuturor pentru sprijin”, a scris culturistul pe pagina sa de Instagram.

Hafthor Björnsson a fost susținut de pe margine de soția sa însărcinată, Kelsey Henson, care a lăcrimat la finalul reprezentației oferite de partenerul ei.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hafþór Júlíus Björnsson (@thorbjornsson) on

 

La jumătatea lunii aprilie, „Muntele” și soția lui au anunțat că vor avea un băiețel, primul lor copil. Au sărbătorit cu mare fast, acasă, acest eveniment important din viața lor.

„Muntele” vrea un alt record mondial 

Deși n-au trecut decât două zile de la performanța din weekend, „Muntele” vrea să o depășească. Hafthor Björnsson și-a manifestat intenția de a încerca să ridice 520 de kilograme, pentru a dovedi că omul poate face mai mult dacă nu-și impune limite.

În 2018, Hafthor Björnsson a câștigat concursul World’s Strongest Man. Trei ani la rând s-a impus și în competiția Arnold Strongman Classic, creată de Arnold Schwarzenegger și impresarul Jim Lorimer.

Starul din Urzeala tronurilor nu a renunțat la antrenamentele istovitoare nici în izolare și reușește să se autodepășească în mod constant. 

Hafthor Björnsson a interpretat rolul lui Ser Gregor Clegane (Muntele) în serialul Urzeala tronurilor, fiind al treilea actor selectat pentru acest rol. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viaţa bate vlogul - sez. 2, episodul 6: Maximilian: "la 12 ani am câștigat prima mie de euro"