Dragoș, fiul cel mic al celebrului cântăreț de muzică populară, Ion Dolănescu, face publice informații uluitoare. Deputatul din Costa Rica spune că s-a vaccinat de cinci ori, cu trei vaccinuri diferite. Totul pentru a nu mai contracta și a doua oară coronavirusul.

Experiment ciudat cu AstraZeneca, Johnson&Johnson și Pfizer 

Dragoș Dolănescu s-a vaccinat împotriva COVID-19 de cinci ori, cu trei seruri diferite, în America și în Costa Rica, după ce toată familia a fost infectată cu coronavirus. 

Toată familia a avut coronavirus. Primul care a luat virusul a fost Ion (fiul cel mare al lui Dragoş Dolănescu, în vârstă de 17 ani – n.red.), care ne-a dat la toți. A fost ca o răceală puternică. Am stat 14 zile în casă. Eu mi-am făcut cinci vaccinuri în SUA ȘI Costa Rica. Eu merg mult la Miami și mi-am făcut acolo vaccinul Johnson&Johnson, apoi m-am imunizat cu Pfizer.

La ceva timp am făcut în Costa Rica și vaccinul de la AstraZeneca. Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine. Toată familia și-a făcut vaccinul, mai puțin Darius, fiul meu cel mic, care a împlinit 11 ani”, a dezvăluit Dragoș Dolănescu.

Dragoș Dolănescu este împotriva vaccinării obligatorii

Politicianul este împotriva vaccinării obligatorii și crede că fiecare persoană trebuie să decidă dacă își face sau nu imunizarea. 

”Eu am susținut vehement peste tot pe unde am fost invitat, că nu e nomal ca oamenii să fie obligați să se vaccineze, fiecare trebuie să decidă pentru el ce face. Eu așa consider, chiar dacă m-am imunizat la greu”, a declarat Dragoș Dolănescu pentru click.ro.

El mai spune că în Costa Rica sunt peste 5000 de cazuri cu Omicron, Fiul regretatului cântăreţ Ion Dolănescu trăieşte de peste două decenii în Costa Rica, unde a devenit deputat din 2018.

Foto protv.ro