Aproape un milion de oameni din toată lumea au urmărit antrenamentul de 30 de minute pe care Joe Wicks l-a susținut în mediul online pentru cei izolați la domiciliu. Britanicul, antrenor personal și scriitor, a lansat un program de antrenament online, pe contul său de YouTube.

Antrenorul spune că exercițiile pe care le recomandă nu necesită echipament de specialitate sau un spațiu dedicat. Mai mult, ele sunt potrivite și indicate atât pentru copii, cât și pentru adulți. Iar copiii sunt cei mai mari fani ai săi.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

În fiecare zi, sute de mii de oameni urmăresc antrenamentul prin intermediul unui streaming live. Însă, în data de 24 martie, numărul celor care au asistat la lecția sa de fitness a ajuns la 955.185 de vizualizări

Acesta este un record pentru un antrenament live, motiv pentru care reprezentanții Guiness World of Records au inclus performanța sa printre recordurile demne de ținut minte.

Britanicul a primit și o diplomă, care consfințește că a avut cea mai mare audiență pentru un curs de fitness, din toate timpurile. Iată care a fost reacția lui!

Joe Wicks va continua să le ofere celor izolați la domiciliu sfaturi despre o viață sănătoasă și să realizeze în fiecare zi, de la ora 9.00 dimineața, câte o transmisie live din sufrageria sa.

În iulie 2017, antrenorul a fost inclus în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare curs de fitness susținut. Atunci a strâns 3.804 oameni, participanți la British Summer Festival din Londra, pentru un curs de fitness în aer liber.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Ana Morodan - Cum să te muți (fără mobilă si garderobă) în online 2. Când facem bine, #NeFacemBine