Familia lui Earl Simmons (DMX) îl veghează zi și noapte pe artist la Spitalul White Plains. Rapperul a suferit un infarct în weekend, iar luni era în stare critică la terapie intensivă. 

Printre cei care s-au adunat să-l susțină emoțional se numără actuala sa logodnică, Desiree, și două dintre femeile dragi lui: fosta soție, Tashera, cu care are 4 copii, și fosta iubită Yadira Borrego, cu care are alți doi copii.

Grupul de susținători a fost completat de personalul medical al spitalului, care și-a arătat susținerea pentru familie.

DMX are 15 copii din mai multe relații, iar cei mai mulți dintre ei au venit la spital pentru a fi alături de tatăl lor.

Rapperul a fost transportat la spital în weekend, după ce ar fi căzut în casă. Conform familiei, care a negat zvonurile că infarctul a survenit pe fondul unei supradoze de droguri, a confirmat că starea sa este critică.

Conform surselor din anturajul rapperului, paramedicii l-au resuscitat pe DMX vreme de 30 de minute. În tot acest timp, creierul lui a fost privat de oxigen, motiv pentru care medicii sunt rezervați în ceea ce privește șansele sale de supraviețuire.  

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Hai să fim super! - Gică Popescu