Teodora Stoica, fiica de 28 de ani a lui Meme Stoica, managerul general de la FCSB, a trecut printr-un moment de cumpănă. În urmă cu 3 ani a primit un diagnostic crunt care i-a schimbat complet viața. 

“Acum 3 ani, am avut o problemă de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni. Să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus că viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine.

A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional. Și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a fost postarea făcută de fiica lui Mihai Stoica.

Teodora Stoica le-a dezvăluit internauților că s-a apucat de înot în ape înghețate, un sport despre care se spune că alcalinizează sângele.

“Acum un an pe vremea asta am început să înot. Știam doar că e un sport recomandat tuturor, nu mi se părea ceva captivant. Nu știam dacă voi putea înota bine, practic n-aveam așteptări. Eram doar entuziasmată că încep ceva nou. Astăzi m-am alăturat echipei naționale de înot în ape înghețate. Nu m-am gândit vreodată că atunci când plec undeva. Mai ales când e frig afară, primul google search va fi “lacuri/râuri în zonă”. Nu știi niciodată ce îți rezervă viitorul”.

Fiica managerului general de la FCSB va participa în ianuarie la Campionatul Mondial de Ape Înghețate, care se va disputa în Franța. Paul Georgescu, antrenorul Teodorei Stoica, a făcut o serie de dezvăluiri despre fiica lui Meme Stoica. Teodora Stoica va participa la probele de 50 și 100 de metri de la Campionatul Mondial de Ape Înghețate.

„Teodora este o fată extraordinară. Face triatlon, a trecut prin nişte momente extrem de grele. A început să facă sport foarte mult. A venit la ape îngheţate la recomandarea lui Alex Ion, unul dintre cei mai mari triatlonişti din ţară, cu care mă antrenez tot timpul.

Înoată binişor după un an de zile. Eu şi cu Alex vrem ca Teodora Stoica să fie doar Teodora Stoica, să nu fie fiica lui Meme Stoica. Faptul că termină cursele de triatlon e o mare performanţă. Este un mod de viaţă şi mă bucur că sportul a devenit un mod de viaţă pentru Teodora.

Am vorbit prima oară şi i-am zis, când nu era ea de faţă. Ea voia să facă şi 250. I-am spus că trebuie să o temperăm puţin. La început, trebuie să facă 50 şi 100. Ea a înţeles. O susţin şi eu. Sper că în doi-trei ani, să vorbească lumea de Teodora Stoica, nu de fata lui Meme Stoica. Este un om deosebit Meme Stoica. I-am spus „ştiu că tu atragi, că eşti fata lui Meme, dar vreau ca sportul să te facă se devii tu”, a spus Paul Georgescu, la  as.ro.

Foto FACEBOOK