Dacă în serial personajul lui este în centrul momentelor care te captivează prin intensitate, în viața sa personală, George este un tip calm care îmbină pasiunea pentru sport, cu cea pentru moto și pentru oameni. Mai multe am aflat chiar de la el:

Când ai început prima dată să faci sport și ce practicai?

George – „Prima dată când am luat contact cu lumea sportului a fost la vârsta de 12 ani, când am început să fac dans sportiv, după au urmat handbal-ul, înotul și boxul.”

Ce te motivează să mergi acum la sală și cât de des ajungi?

„Acum a ajuns să fie o normalitate, dar la început a fost nevoia de a modifica anumite părți ale corpului și dorința oricărui copil de a deveni bărbat cât mai repede. În prezent, ajung la sală de 5 ori pe săptămână, plus Krav Maga și Kickboxing când reușesc.”

Am văzut pe Instagram că practici Krav Maga, cum este această experiență?

„Îmi place foarte mult acest stil, din simplul motiv că reușește să îmbine excelent toate mișcările utile din stilurile de luptă, putând fi învățate de oricine și într-un timp foarte scurt. Acum dețin centura maro și chiar predau, dar cu multă muncă și dedicare sper să o obțin și pe cea neagră.”

Ce alte pasiuni mai are George când nu are un rol nou pentru care să se pregătească?

„Principala pasiune este clubul meu moto, unde dedic mare parte din timp plimbărilor, dar mai ales reușesc să îmbin utilul cu plăcutul. A doua pasiune foarte mare este să-i ajut pe ceilalți. Eu și colegii mei din club încercăm să facem bine oamenilor aflați în nevoie, prin acte caritabile.”

Ce ai recomanda celor care nu își găsesc motivația de a face sport cât mai des?

„Este o discuție lungă dacă vine vorba să convingi pe cineva care vrea să aibă un corp armonios, dar fără să depună efort, ceea ce nu se poate. Cred că dacă ajungi la concluzia simplă – Mens sana in corpore sano – spusă acum mai bine de 2000 ani, te apuci instant de sport și începi să mănânci sănătos. Multe probleme medicale apar din cauza faptului că ducem o viață extrem de comodă și nu mai acordăm atenție deloc corpului, ci altor lucruri mai puțin importante pe termen lung.”

Pe George îl vom descoperi în continuare în fiecare luni, de la 20:30, când vom afla ce planuri mai ascunde personajul lui, Tibi, și vom ține aproape de conturile lui personale pentru a vedea în ce proiecte se va mai implica!