Este bine știut faptul că portughezul Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai buni fotbaliști pe care i-a avut vreodată această planetă, însă puține detalii din viața lui privată sunt cunoscute publicului larg.

Invitat recent la Digi Sport, Giovanni Becali a dezvăluit că a vorbit cu Jose Mourinho, care i-a fost antrenor lui Cristiano Ronaldo, și cu Jorge Mendez, care este agentul portughezului, și așa a aflat că fotbalistul are un program strict și este controlat non-stop. Inclusiv de un sexolog!

„Jucătorul trebuie să fie controlat, să aibă mereu specialiști lângă el. Să aibă un doctor, un preparator, un nutriționist, chiar și un sexolog. Trebuie să-i spună programul de somn, de antrenament, chiar și de sex. Cristiano Ronaldo, la 37 de ani, are programul făcut minut cu minut. Știe și când să facă sex și cât să facă cu soția sa. Are un sexolog cu el și îi dă parametrii pe care trebuie să-i consume. Nu este o glumă, știu de la Mendez. Când trebuie să facă sex și când să facă sex. Știe când să meargă și cu bicicleta, tot, tot. Ronaldo a muncit și muncește mult pentru a se menține. Nu este ca Messi. De-aia va juca până la 42 de ani. Știe când trebuie să ia avionul, știe când pleacă avionul nevestei. Pentru că el deține două avioane. Unul al lui, unul al nevestei. Știu toate astea de la Mourinho”, a spus Giovanni Becali.