Legendarul baschetbalist american Shaquille O'Neal a postat o imagine cu el pe patul de spital. Fanii s-au arătat îngrijorați.

Cvadruplul campion al NBA (51 de ani), membru al Hall of Fame, a fost supus unei intervenţii chirurgicale în America. Shaquille O'Neal şi-a înspăimântat fanii postând o fotografie în care apare întins pe un pat de spital.

"Shaq" a fost supus unei intervenţii chirurgicale la şold, potrivit CNN.

"Shaq", în prezent analist sportiv pentru "Inside the NBA" va fi absent din emisiune pe durata recuperării sale, dar a postat duminică un mesaj de susţinere faţă de munca depusă de colegii săi prezentatori Ernie Johnson şi Candace Parker.

"Vă urmăresc mereu. Mi-e dor de voi", a scris Shaquille O'Neal pe Twitter, alături de fotografie cu el însuşi îmbrăcat într-un halat de spital.

Mesajul lui Shaquille O'Neal de pe patul de spital

Shaquille O'Neal a revenit cu un mesaj pe rețelele de socializare: „Tuturor celor care sunt îngrijorați. Mai întâi, permiteți-mi să încep prin a vă mulțumi”, a scris O’Neal într-o postare pe Instagram. „Și, în sfârșit sunt bine.  Mi-am făcut un lifting fesier BBL (nr. tehnica brazilian butt lift)  aka #inlocuiredesold. Sunt bine, nu trebuie să vă faceți griji.”

Cariera lui Shaquille O'Neal

În vârstă de 51 de ani, Shaquille O'Neal este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din istoria NBA, fiind selecţionat de 15 ori pentru All-Star Game. 

El a disputat în total 1.207 meciuri şi a înscris 28.596 de puncte, aflându-se pe locul al optulea în clasamentul all-time al marcatorilor din liga nord-americană de baschet.

FOTO TWITTER