Potrivit presei din SUA și din Marea Britanie, Aaron Sorenson, în vârstă de 19 ani, era iubitul fetei în momentul în care el a decis să o vândă contra sumei de 1.000 de dolari unor proxeneți. După puțin timp, John Eisenman a descoperit acest lucru și a plecat să-și salveze fiica. Bărbatul a găsit-o pe tânără și a luat-o înapoi acasă, iar apoi a decis să se răzbune pe tânărul de 19 ani.

Din câte se pare, Aaron Sorenson a fost ucis de către John Eisenman cu mai multe lovituri de cuțit, după care a fost băgat în portbagajul unei mașini pe care a abandonat-o pe East Everett Avenue din Spokane.

„John Eisenman l-a răpit, l-a legat şi l-a îndesat în portbagajul unei maşini pe Aaron Sorenson. Ulterior l-a agresat şi l-a lovit în cap cu o cărămidă, apoi l-a înjunghiat în repetate rânduri, provocându-i moartea. După ce l-a omorât, Eisenman a condus vehiculul într-o zonă îndepărtată din North Spokane County și a abandonat mașina cu cadavrul încă înăuntru”, a spus un reprezentant al poliției.

Crima ar fi avut loc în urmă cu aproximativ un an, însă cadavrul lui Aaron Sorenson a fost găsit abia acum, în stare de putrefacție în portbagajul mașinii! După ce au anchetat crima și au descoperit cine este ucigașul, John Eisenman a fost acuzat de crimă de gradul 1 şi a ajuns la pușcărie pe o cauţiune de 1 milion de dolari.