Nu doar o dată, atât vedetele din străinătate, cât și cele din România au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat de-a lungul vieții, iar una dintre acestea a fost dependența de alcool.

Nume mari de la Hollywood, precum Ben Affleck, au ajuns pe mâna terapeuților, iar în aceeași situație se pare că s-a aflat și Nadine, vedetă din România care a dezvăluit recent că a avut probleme cu alcoolul și că acum bea doar apă și ceai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nadine (@nadinevoindrouh)

Iată mai jos ce a scris Nadine pe Instagram:

„Nu mai beau de câțiva ani, iar când o făceam credeam că o fac pentru că îmi place. Detestam gustul alcoolului, însă iubeam felul în care îmi schimba realitatea. Nu știam cum să fac altfel. Azi stiu.

Toți în jurul meu beau ca pe ceva normal, însă acum știu că alcoolul nu este ceva normal. Este un alt fel de drog care duce la o boală lungă și agonizantă.

În terapie am aflat că beam pentru a anestezia la prima mână orice formă de emoție dureroasă.

De aceea dacă îți este greu fără alcool, du-te și vorbește cu un terapeut - face minuni!

Cântăm despre alcool, despre beție, ne lăudăm cu cât de mult alcool am băut nu știu unde, postăm pe social media pahare și sticle cu alcool pe care le dăm pe gât, ca și cum ar fi o mare virtute. Să bei alcool nu este o virtute. Pentru cei mai mulți este o boală.

“Ne au” spălat creierii pentru a ne ține mereu mufați la ceva ce nu ne lasă să gândim, să simțim sau să fim noi înșine. Trebuie să luptăm pentru a ne recăpăta claritatea minții - se poate!

Alcoolul m a pus în situații penibile, mi a distrus prietenii, m a pus în situații de viață și de moarte, și mi a furat și multe situații de viață pe care nu mi le mai amintesc.

Dacă poți să bei doar un pahar, ocazional, ești unul dintre puținii fericiți. Cei mai mulți însă nu își concep viața fără alcool. Eu n am putut niciodată să mă rezum la un pahar de vin seara, sau, uneori, un pic la o petrecere. Aveam nevoie de câteva sticle de vin pe zi, si culmea, funcționam in felul meu, însă eram la un sfert de capacitate față de omul care sunt azi.

Câte căsnicii distruse din cauza alcoolului, câți copii fără părinți, câte accidente la volan cu victime…

Am descoperit apa. Iubesc apa! Am descoperit și ceaiurile; am colecții de ceaiuri din toată lumea. Odata cu ceaiul am descoperit ceștile de toate soiurile si ceainicele. Cu apa si ceaiul am descoperit o lume mai frumoasă decât cea lăsată în viața mea de alcool.

N am crezut că mă pot distra fără alcool în sistem. Dar se poate să râzi și să te simți bine doar cu apă. Se poate!

Bat șaua să priceapă iapa…

Te îmbrățișez și îți doresc să îți trăiești viața într-un corp sănătos”