În luna decembrie a anului 2013, Michael Schumacher suferea un accident de schi în Alpi, în urma căruia a intrat în comă.

Chiar dacă au trecut aproape 9 ani de la acel eveniment, lumea întreagă nu știe foarte multe detalii despre starea în care se află în prezent fostul campion din Formula 1. Doar unii prieteni care îl vizitează mai oferă informații despre sănătatea lui Michael Schumacher.

Potrivit celor de la Playsport, care îi citează pe jurnaliștii de la The Independent Jean Todt, fost șef al Ferrari și totodată prieten foarte bun cu pilotul german, a afirmat că Michael Schumacher se simte bine.

„Mă bucur că toţi fanii, nu numai cei din Germania, se gândesc atât de mult la el. Oamenii întreabă atât de multe lucruri despre Michael Schumacher. Fanii ar trebui să știe că el este pe cele mai bune mâini. Este în cea mai bună situație în care poate fi și înconjurat de oameni care îl iubesc. Atâta timp cât voi fi pe această lume, îl voi vizita mereu. Uneori ne vedem de trei ori pe săptămână, alteori trece chiar şi o întreagă lună. Membrii familiei lui Michael Schumacher sunt prietenii mei și suntem în contact permanent. Orice aș putea face pentru familia Schumacher, o voi face”, a spus Jean Todt.

Din câte se pare, presa din Marea Britanie a afirmat că Michael Schumacher are și momente în care plânge: „Michael Schumacher plânge. Și, uneori, chiar în mod misterios. Plânge când îi aude pe copii, vocea soției, câinii lui. În liniștea acelei camere, o lacrimă curge pe fața lui subțire la un sunet cunoscut. Există viață, închisă într-o picătură. Există forța unui om care este mișcat și care ne mișcă pe fiecare dintre noi. Avem lacrimile lui, simțurile la vedere”.