În luna decembrie a acestui an se împlinesc 10 ani de când Michael Schumacher a suferit un accident de schi în Alpi, în urma căruia a intrat în comă, iar de atunci foarte puține detalii despre starea lui de sănătate au ajuns la urechile publicului.

Jean Todt, bun prieten cu Michael Schumacher, a primit acceptul familiei de a-l vizita pe fostul campion din Formula 1, dar nici acesta nu a dorit să vorbească despre starea în care se află Schumi.

Recent, Eddie Jordan, proprietarul echipei de Formula 1 la care a debutat Michael Schumacher, a afirmat că a dorit să-l vadă pe pilot, însă Corinna, soția fostului pilot, a refuzat categoric.

„A fost cea mai oribilă situație pentru Mick și Corinna. Au trecut aproape 10 ani de când Corinna nu mai poate să meargă la o petrecere sau la o masă. Este ca o prizonieră, deoarece toată lumea ar dori să vorbească cu ea despre Michael, în timp ce ea nu are nevoie să i se amintească despre asta tot timpul. Corinna a stabilit niște reguli, o știu foarte bine, dinaintea lui Michael Schumacher. Este o fată minunată, o știam când s-a căsătorit cu Michael. Am încercat să-l vizitez pe Michael la scurt timp după accident și Corinna a refuzat pe bună dreptate, pentru că prea mulți oameni voiau să-l vadă. Jean Todt a primit privilegiul de a-l vedea, pentru că au fost foarte apropiați în perioada pe care au petrecut-o la Ferrari. Este complet de înțeles. Când am încercat să-l văd eu, mi-au spus: «Te iubim, Eddie, ne știm de multă vreme, dar avem nevoie de intimitate pentru Michael»”, a spus Eddie Jordan, potrivit celor de la The Sun.