O mireasă din Florida a dorit să-și "condimenteze" nunta. Femeia împreună cu furnizoarea ei de servicii de catering au pus canabis în mâncarea servită la ceremonie, inclusiv în lasagna, şi au îmbolnăvit mai mulţi invitaţi. Cele două au fost arestate, potrivit CNN.

Mireasa Danya Shea Svoboda, în vârstă de 42 de ani, şi furnizorul de servicii de catering, Joycelyn Montrinice Bryant, în vârstă de 31 de ani, au fost acuzate de neglijenţă, furnizare de marijuana şi alte fapte prevăzute de siguranţa alimentară în Florida.

Nuntașii nu au știut că mâncare conține droguri, iar mulți dintre ei s-au îmbolnăvit grav și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Când polițiștii au ajuns la un club din Longwood, Florida, pe 19 februarie, mai mulți nuntași primeau îngrijiri medicale pentru simptome care sugerau că „au consumat droguri ilegale”.

Mirele, surprins de gestul miresei

Întrebat dacă au cerut, sau au consimțit ca în mâncare să fie pus canabis, mirele ”s-a uitat la polițist uimit, a început să să bâlbâie și a spus nu”.

Trei oaspeți au fost testați pozitiv pentru canabis

Oamenii legii au colectat de la locul nunții alimente și articole din sticlă care au fost folosite de invitați, inclusiv un pahar de bere, lasagna și deserturi. Lasagna a fost ulterior testată pozitiv pentru THC. Testele de laborator au arătat că cel puțin trei oaspeți au avut rezultate pozitive.

Crize de paranoia din cauza drogurilor

O parte dintre invitați au acuzat „amețeli, furnicături, agitație și senzație de gură uscată” după ce au mâncat. O femeie care a ajuns la spital a avut crize de paranoia, ajungând să fie convinsă că toată familia ei a murit. A avut și crize nervoase, iar medicii au fost nevoiți să-i administreze sedative.

Marijuana în uleiul de măsline

De asemenea, un invitat care și-a dat și-a dat seama că era drogat, a întrebat-o pe Svoboda dacă „a pus marijuana în uleiul de măsline”, iar aceasta i-a spus entuziasmată că „da”, pusese.

Cele două femei au fost eliberate pe cauțiune, iar procesul lor va începe în luna iunie.

Foto Imago