Am intalnit-o la prima conferinta de presa tinuta in Romania, dupa intoarcerea in tara. Toata lumea dorea ceva de la ea:sa-i smulga un autograf, o declaratie sau pur si simplu sa-i stea in preajma. Era obosita.

Simona Halep

"Nu mai pot...nu mai pot", sustinea Simona.

Cateva zile mai tarziu ne-am revazut in Poiana Brasov. Intrase deja in cantonament. Este duminica dupa amiaza. Infolita cu un fular la gat alearga printre jaloane.

Simona Halep

Este al doilea antrament din zi. Are 22 de ani. Munceste mult, 7 zile din 7. Acesta este secretul care a dus-o pe primele locuri in lume.

A intart in lumea tenisului la 4 ani si jumatate. Tatal sau este cel care i-a pus prima racheta in mana.

Simona Halep

"Eu de mic copil mi-am dorit sa ajung, dar conditiile nu m-au ajutat ca sa ajung si atunci mi-am propus ca unul din copii mei sa ajunga un mare sportiv si iata ca visul s-a implinit. Prima data am incercat cu baiatul. Am incercat si cu fotbalul si cu tenisul. Dupa putin timp visele mi se spulberase. Dupa aceea apare mica stea cum ati numit-o dumneavoastra. N-am crezut de prima data, dar am vazut ca ceva se misca. La varsta de 6 ani Simona a castigat Cupa Litoralului, la 6 ani", a povestit Stere Halep, tatal Simonei.

Simona Halep

Iar dupa ani de munca rezultatele nu au intarziat sa apara. Drumul spre primele locuri din lume a debutat in primavara la Roma, in fata puternicei Jelena Jankovic.

Jankovici pierde, Simona Halep castiga si cade in genunchi pe zgura. Si din acest loc incepe lantul victoriilor. La Nurnberg se accidenteaza si toata lumea o vedea iesita din competetie.

Simona Halep

Cu lacrimi in ochi se intoarce insa pe teren si castiga admiratia a milioane de fani ai tenisului. In acea zi ajucat in 4 ore doua meciuri. Le-a castigat. In teren loveste mingea ferm. In viata de zi cu zi e altfel.

Citetse aici continuarea

Sursa foto: Simona Halep Official Fanpage