Nicăieri în țară nu vei mai gasi un loc asemănător în care, gustul, aromele bucătăriei autentice peninsulare sau universul veritabil italian al produselor de îngrijire personală, să fie disponibile atât de simplu, în magazinul de pe strada ta.

Bărbații italieni sunt renumiți pentru eleganța lor, dar și prin grija pe care o poartă aspectului lor fizic ireproșabil, iar dacă vrei să miroși și să te simți fresh, asemenea unui italian veritabil, prin intermediul produselor de îngrijire personală din SuperMercato, acest, din ce în ce mai renumit magazin cu produse italienesti, ai la dispoziție o selecție autentică de geluri de duș, șampoane pentru un scalp curat și un păr mereu strălucitor sau diferite produse pentru bărbierit și igienă personală, toate respectând cele mai înalte standarde de calitate și eficiență. 

Nu i-am uitat nici pe cei mai gurmanzi dintre noi sau pe pasionații de vinuri de calitate, provenite din podgoriile însoritei Italii, care vor putea să facă cunoștință cu aroma autentică a băuturilor, a uleiurilor de măsline, a pastelor sau a sosurilor de paste. Acestea îți vor garanta, cu siguranță, reușita unor rețete de mâncăruri care să reproducă fidel, gustul original Italian și care să răsfețe papilele gustative ale familiei sau ale invitaților de la masa de duminică.

În acest sens, vei avea la dispoziție o multitudine de branduri recunoscute pentru calitatea pe care o oferă, precum arhicunoscutele paste Barilla, produsele din pește Rio Mare, Mulino Bianco, cafeaua aromată Lavazza, Matilde Vicenzi, Coppini, toate acestea fiind disponibile la o calitate dovedită net superioară față de produsele care se găsesc de obicei în marile lanțuri de hypermarketuri de la noi din țară.

Iar dacă vrei să faci un cadou deosebit partenerei tale de viață, fie că este vorba despre o soție, o iubită sau mama ta, surprinde-o alegând dintr-o gamă întreagă de cosmetice, detergenți și produse de curățenie purtând marca Dash, Dixan, Chante Clair, Tesori D’Oriente și multe alte produse aduse în premieră pe piața din România: Quasar, Fiorillo, Dual Power, Smac.

Nu-ți face griji dacă în zona în care locuiești nu ai acces la unul dintre cele peste 30 de magazine fizice deschise sub tutela SuperMercato, îți dăm o veste extrem de bună: pe termen scurt și mediu, ne-am propus să deschidem în sistem franciză, încă 20 de magazine în România, astfel încât tot mai mulți dintre voi, să se poată bucura de beneficiile și calitatea incontestabilă a produselor originale, importate din Italia. 

O altă soluție la care ai putea să apelezi este aceea de a comanda on-line direct de pe site-ul nostru oficial (supermercato.ro), unde poți găsi produsele exact ca și în magazinele fizice și le poți comanda virtual, de la distanță. Din intimitatea propriului cămin, cocoțat în vârful patului sau tolănit confortabil pe canapeaua preferată, ai acces rapid la întreaga savoare a Italiei,     print-un singur click de mouse sau un tap pe smartphone.