Dar nu orice șemineu cumpărat la cel mai mic preț posibil, va putea să livreze la același nivel, calitatea și performanța pe care o cauți! 

Unul dintre cele mai înțelepte sfaturi primite de la specialiștii în materie de soluții de încălzire alternativă de la PEFOC, este să acordăm atenția cuvenită și asupra tipului și calității materialelor din care vor fi confecționate focarele, indiferent dacă le vom folosi pentru construcția unui șemineu pe lemne, a unei sobe rustice pe lemne sau a unui șemineu de tip centrală (termoșemineu). Pornind de la această recomandare, ne-am gândit să vă prezentăm un top al celor mai potrivite soluții de focare pentru șemineul tău.

Totuși, înainte de a trece la ceea ce ne interesează în acest articol, nu puteam să trecem cu vederea faptul că, termicele premium din gama meșterilor cu sediul central la SIbiu, începând de la șemineele clasice, sobele rustice sau moderne, șemineele electrice și până la kit-urile complete de cosuri de fum ceramice, beneficiază de oferte promoționale și reduceri substanțiale de care poți profita imediat! Acestea fiind spuse, în rândurile care urmează, ne-am propus să vă detaliem unele dintre cele mai calitative soluții de încălzire -  focarele cu șamotă! 

Focarul Z120

Începem cu acest model preferat de către clienți datorită combinației dintre prețul competitiv și arderea curată pe care o dezvoltă. O mare parte a clienților care aleg acest model, provin din recomandările meseriașilor care au dat mereu un feedback pozitiv în legătură cu fiabilitatea acestui produs. Focarul cel mai căutat este acela în variantă standard (cu sticlă în față), fiind disponibil și în varianta cu 2 laturi din sticlă, bucurându-se de aceleași specificații și funcționalități superioare.

Focarul șamotat J60 

J60 este un model de focar șamotat de tip casetă cu dimensiuni reduse, care poate fi folosit ca un focar standard de șemineu sau ca o incintă inserată, ce poate fi introdusă la interiorul șemineelor deschise, deja existente, fără a mai fi stricate și apoi refăcute. Este potrivit pentru clienții cu coșuri de fum pre-existente, de dimensiuni reduse, care doresc totuși amplasarea unui șemineu, fără a risca ieșirea fumului în încăperea unde este amplasat.

Focarul Ak 80 

Al 3-lea model din acest top este de asemenea un focar de tip casetă, plasat în partea superioară a preferințelor datorită echipării cu ventilator, a sticlei decorative și a unei deschideri mai mari (aprox. 10 cm) față de standardul Ak70, spre exemplu. Acest model prezintă 2 ventilatoare încorporate, termostat și dublă combustie. Incinta focarului și ușa din oțel refractar sunt de înaltă calitate, având o compoziție ridicată de carbon pentru o rezistență îndelungată temperaturi extreme. 

Focarul NBC 100 

Folosite și pe renumitele seminee arges cu focare cu 3 laturi din sticlă, aceste modele au ajuns cu ușurință în topul preferințelor grație specificațiilor superioare, al designului de tip deco, al dimensiunilor generoase, dar și al prețului extrem de competitiv. Acest focar profită de un design inovativ, modern și spectaculos. Datorită deschiderii foarte largi, acesta poate încălzi suprafețe mari (de genul „open-space”). Procesul de ardere se desfășoară pe vatră (fără grătar), rezultând astfel, o ardere cât mai completă și fără reziduuri de cenușă semnificative.

Așadar, dacă îți dorești ca și locuința ta să fie una primitoare, în care să te refugiezi în confortul pe care l-ai visat mereu, PEFOC reprezintă alegerea perfectă pentru tine! De la diverse accesorii de calitate superioară, burlane sobă, coșuri de fum, modele rustice de sobe și până la șeminee moderne, clasice, electrice sau pe peleți, poți să alegi dintr-o ofertă completă, indiferent de gusturile, posibilitățile financiare sau preferințele tale. 

În plus, intrând pe site-ul oficial pefoc.ro, vei avea ocazia să te bucuri periodic de prețuri bune la peste 9000 de produse și accesorii din universul fascinant al soluțiilor termice alternative, fără să-ți faci griji că stocurile se vor epuiza peste noapte. Transportul este gratuit pentru produsele voluminoase, iar comanda ta va ajunge în maximum 48 de ore de la confirmarea achiziției!