Jay Leno, fostul prezentator-vedetă al emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, a trecut cu bine peste incidentul care i-a pus viața în pericol. Starul în vârstă de 72 de ani a fost externat luni din spitalul din Los Angeles unde a fost tratat timp de 10 zile pentru arsuri suferite într-un incendiu izbucnit în garajul său din California.

Jay Leno a fost externat

Medicii sunt optimiști și susțin că vedeta televiziunii americane se va recupera complet.

Jay Leno a suferit arsuri de gradul doi la nivelul feţei, pieptului şi mâinilor. El a fost supus la două operaţii de grefă de piele.

Din imaginea postată pe Facebook de spitalul Grossman unde a fost internat se poate observa că Jay Leno are leziuni vizibile la nivelul maxilarului, gâtului şi mâinilor.

Jay Leno a suferit arsuri de gradul doi, în urma unei explozii declanşate în timp ce lucra sub o maşină de epocă în garajul său. Leno, un pasionat colecţionar de maşini, lucra la unul dintre vehiculele sale, în garaj, când se pare că acesta a luat foc.

„Am suferit niște arsuri grave din cauza unui incendiu pornit de la vapori de benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două pentru a mă repune pe picioare”, a spus Jay Leno pentru CNN, la momentul internării.

Jay Leno deţine 286 de vehicule: 169 de maşini şi 117 motociclete

Pasionat de maşini şi având o colecţie impresionată de maşini de epocă, în 2015 el a lansat un program TV numit „Jay Leno's Garage”, în care conduce maşini rare împreună cu persoane celebre.

Foto Facebook