După succesul emisiunii online „Doctor de bine” a Știrilor PRO TV, site-ul devine principala sursă de conținut pe teme de sănătate din portofoliul digital al PRO TV.

Cu un focus crescut pe zona de video, site-ul va aduce cititorilor cele mai relevante știri pentru timpurile pe care le trăim, de la specialiști în domeniu, într-o formă concisă și pe înțelesul tuturor celor interesați. 

La 4 ani după ce am preluat domeniul sănătate în cadrul Știrilor PRO TV, realizarea emisiunii Doctor de bine a însemnat o mare provocare. Și asta pentru că a modera o emisune este diferit de a face o știre sau chiar un live în jurnal. Pe doctordebine.ro găsești informațiile medicale de care ai nevoie: corecte, concise, venite direct de la specialiști”, spune Liliana Curea, prezentatoarea emisiunii online și corespondent pe sănătate al Știrilor PRO TV. 

Jurnalista a dezvăluit că noul site de sănătate îi va ajuta pe cititori să afle de la specialiști în domeniu tot ce trebuie să știe despre principalele afecțiuni ale monentului, dar și cum pot să adopte un stil de viață sănătos.

DoctorDeBine.ro îți aduce mai aproape medicii de care ai nevoie. Totodată, aici vei găsi interviuri, știri și materiale care te vor ajuta să începi (sau să continui) un stil de viață sănătos, cu o dietă echilibrată și multă mișcare. Doctordebine.ro este cu și despre sistemul românesc de sănătate, cu tot ce implică el: pacienți, medici, autorități.” 

Andreea Groza (foto sus), corespondent Știrile PRO TV, colaborator al site-ului, punctează și ea rolul pe care îl va avea site-ul.

Cei mai mulți dintre noi nu mergem la Medicină. Și am chiulit la multe dintre orele de biologie din școală. Dar toți trăim, în fiecare zi, cu propria… biologie. Și trebuie să fim conștienți de ea. DoctorDeBine.ro te ajută să fii conștient de ceea ce ți se întâmplă ție, biologic vorbind. Culmea, și stările sufletești – bucurie, griji, frică, ori supărare - apar după circuite bio-chimice petrecute în creier. Deci ne întoarcem la biologie și când ne bucurăm de o primă sau de un examen luat! Sau de o înghețată bună! Dar acum intră în joc altă biologie, a dulciurilor, și a circuitelor pe care le fac acestea. Despre toate o să afli de pe DoctorDeBine.ro”.

Dacă vrei să descoperi cum poți trăi sănătos sau vrei să găsești cele mai interesante informații din sistemul medical, urmărește site-ul DoctorDeBine.ro și pagina de Facebook!

 DoctorDeBine.ro - dăm play la sănătate!

Vezi și VIDEO: Doctor de bine - Dr. Oana Daniela Toader, aflăm care sunt principalele cauze ale apariției cancerului de col uterin