Raluca Podea, în vârstă de 35 de ani, s-a tunat toată, dar tot nu renunță la intervențiile estetice. Fosta iubită a lui Florin Pastramă ajunge din nou pe mâna esteticienilor. Ea și-a planificat o liposucție la o clinică din Turcia, în luna ianuarie.

Potrivit click.ro, vedeta a câștigat, recent, procesul intentat Brigittei Păstramă pentru defăimare. Judecătorii au decis, în luna octombrie, ca Raluca Podea, să primească daune morale în valoare de 10.000 de lei, de la rivala sa, Brigitte. Astfel, banii pe care îi primește îi va băga într-o nouă intervenție estetică. 

Focoasa blondină a trăit o mare dezamăgire după ce Florin Pastramă s-a cuplat cu Brigitte Năstase la emisiunea Ferma de la Pro Tv.

„Ce să crezi?! Am opt kilograme în plus, mănânc multe dulciuri. Eu merg în Turcia de două ori pe lună, m-am și operat acolo, am și ceva preitene. Am reușit să pun pe mine pentru că mănânc dulciuri multe, dar am zis după Sarbători mă pun să slăbesc pentru că nu am cum! M-am îngrășat, asta este! În ianuarie merg iar în Turcia și o să fac și o liposucție, mă mai modelez un pic. Nu am exgerat niciodată cu intervențiile, dar îmi place. Nu neapărat ce apare îmi place, dar ce simt că am nevoie, îmi fac!”, a declarat Raluca Podea.

Ce operaţii estetice are Raluca Podea

Raluca Podea a apelat prima dată la operaţiile estetice după ce a fost desfigurată, în 2013, în urma unui accident de maşină. Apoi a investit mii de euro în diverse intervenţii estetice, trecând printr-un întreg proces de transformare. Și-a mărit bustul, buzele, și-a remodelat nasul și fesele, și-a făcut liposucție la talie și la genunchi, și-a făcut implant de sprâncene și și-a umplut cearcănele. Blondina a recurs și la rejuvenare vaginală, printr-o metodă minim invazivă.

Foto FACEBOOK