Regizorul britanic Charlie Ottley este cunoscut în țara noastră după ce a realizat documentarele Wild Carpathia și Flavors of Romania. Acesta a fost cooptat și de Consiliul Județean Timiș pentru a realiza un videoclip de promovare a județului în anul în care Timișoara este Capitală Europeană a Culturii.

Recent, jurnalistul care lucrează la ultimul episod din „Flavours of Romania”, sezonul 2, s-a rănit la gleznă în timpul filmărilor şi a avut nevoie de îngrijiri timp de trei săptămâni.

Regizorul a fost internat și operat la Spitalul Municipal din Timișoara. Iar acum începe recuperarea. Într-o postare pe rețelele de socializare Charlie Ottley a ținut să le mulțumescă medicilor care l-au operat.

Și-a zdrobit glezna

„Vreau să le mulţumesc enorm tuturor oamenilor buni de la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. În urmă cu trei săptămâni mi-am zdrobit glezna în timpul serviciului, din fericire am terminat 99 la sută din filmări, aşa că am putut să îmi petrec ultimele patru săptămâni concentrându-mă pe montaj, în timp ce am fost îngrijit ca un rege de partenera mea Oana, care a fost un înger în toată această perioadă”, a scris el pe Facebook. 

„Astăzi (sâmbătă, n.r.) mi s-a îndepărtat un şurub mare de la gleznă şi acum pot începe din nou să pun treptat greutate pe picior. Sper ca în câteva săptămâni să pot merge din nou ca lumea, graţie priceperii superlative a chirurgului meu, Adrian. Mulţumesc, de asemenea, lui Dan Iliescu, care conduce o navă foarte strânsă, şi întregii sale echipe care a avut o grijă extraordinară de mine! Chiar dacă sistemul spitalicesc românesc este extrem de subfinanţat, personalul medical de aici face o treabă incredibilă cu ceea ce are la dispoziţie. Ar trebui să îi salutăm pe toţi pentru dragostea, dedicarea şi răbdarea lor neobosită!”. 

Foto Facebook