Sarah Dumitrescu Prodan a fost supusă unei intervenții chirurgicale după ce s-a accidentat în timpul unui meci. Fata cea mică a Prodancăi a suferit o accidentare gravă la genunchi și a fost operată.

Tânara baschetbalistă, în vârstă de 23 de ani, este fiica impresarei Anamaria Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu.

Baschetbalistă în SUA, la California Polytechnic State University, în Big West Conference, Sarah a fost operată în cursul zilei de azi la Cluj, după o accidentare la genunchi. Sarah se afla în România la lotul național când a suferit accidentarea. Ea a avut nevoie de o operație de urgență la ligamente, iar intervenția a avut loc la o clinică din Cluj. Baschetbalista a mai suferit o accidentare asemănătoare în 2020. Acum, doctorii au decis să-i pună un ligament sintetic. 

Anamaria Prodan, primele declarații

Sexy impresara a dezvăluit cum se simte tânăra: „Sarah este foarte bine, operația a fost un succes. Este un copil minunat, un profesionist minunat și va reveni de miliarde de ori mai puternică. Asta este viața. Câteodată, în sport, ai și genul ăsta de momente, dar la cum a fost crescută și din ce familie vine, este o luptătoare. Cum am spus, o să fie de miliarde de ori mai puternică”, a declarat Anamaria Prodan pentru spynews.ro,

Tatăl său, Tibi Dumitrescu, a fost alături de sportivă. „Alături de tatăl ei am hotărât să o operăm în România, unde sunt medici minunați și la Cluj, în special, pentru genul ei de accidentare. A fost totul un succes”, a adăugat sexy impresara.

Fiica lui Tiberiu Dumitrescu, Sarah practică la rândul ei baschet, în America, la echipa feminină Cal Poly Mustangs, care este reprezentanta California Polytechnic State University în Big West Conference.

Sarah Dumitrescu, 23 de ani, a debutat pe 1 noiembrie 2019 în baschetul de colegiu din America, NCAA, ultimul nivel înainte de WNBA, liga profesionistă americană de baschet.

Foto Instagram