Unii bărbați au motive de bucurie! Există o legătură între mărimea nasului și cea a penisului! 

Chirurgul și YouTuber-ul Dr. Anthony Youn explică într-un video amuzant legatură între dimensiunile nasului și mărimea penisului.

Potrivit unui studiu publicat recent în revista Basic and Clinical Andrology mărimea nasului este relaționată cu cea a organelor genitale masculine. În cadrul studiului, cercetătorii au măsurat lungimea organelor genitale a 126 de bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 60 de ani. Echipa a efectuat măsurători ale nasului, înălțimii corpului, greutății, lungimii și circumferinței penisului. Oamenii de știință au stabilit că cu cât nasul este mai mare, cu atât este mai mare penisul erect.

A reieșit faptul că bărbații cu nasul mare au un penis de cel puțin 13, 46 cm, iar cei cu nasul mai mic au un organ ce măsoară 10.41cm.

Mărimea penisului ar fi determinată înainte de naștere

Cercetătorii susțin că cel mai precis indicator atunci când vine vorba despre mărimea penisului este lungimea nasului: „Faptul că dimensiunea nasului este legată de lungimea penisului indică faptul că lungimea nu poate fi determinată de vârstă, înălțime sau greutatea corporală, dar a fost deja determinată înainte de naștere”.

Foto shutterstock.com