Artistul Vasile Șeicaru s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate iar, în urmă cu două luni, a suferit o operație în Franța. Totul a fost ținut secret!

De mai mulți ani, cântărețul acuza dureri de spate, iar recent a decis să se supună unei intervenții chirurgicale. În ziua în care a împlinit 71 de ani, Vasile Șeicaru a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care vorbește despre problemele de sănătate pe care le-a avut. Artistul a fost operat la coloană în Franța, la Dijon.

Șeicaru a preferat să nu vorbească despre intervenția suferită până când nu era sigur că starea lui de sănătate este una bună.

"Azi e ziulica mea! Mă gândeam să mai intru în vorbă cu voi! Prea mult n-o să vă rețin atenția, doar atât cât să vă spun că mă gândesc cu mare drag la atmosfera pe care o creați la concertele mele, la cât de frumos cântați la refrene, la cât de bine ați învățat textele cântecelor… ce mai, la cât de fain realizam împreună Spectacolul, că desigur nu era numai meritul meu!

După cum v-am mai spus, am lăsat-o mai moale cu concertele dar asta nu pentru multă vreme! 

Probabil că unii dintre voi ați aflat că am avut niște probleme de sănătate, în luna mai am fost în Franța, la Dijon, pentru o operație pe coloana vertebrală, mai complicată! 

Nu v-am spus înainte de a pleca, pentru că sigur citeați prin ziare că am fost dus de urgență în Franța, la o clinică, în stare foarte gravă…… bla, bla, bla, și voi ați fi crezut că n-o mai duc mult", a scris Vasile Șeicaru pe Facebook.

"Acum sunt în recuperări, mi-am revenit și curând voi relua spectacolele… de fapt am stabilit cu impresarii, organizatorii de concerte, că după perioada aceasta estivală, ne vom reîntâlni la cântările minunate!

Desigur că v-am mai spus, dar repet…. că vă iubesc în continuare necondiționat și aștept semne de la voi! Hai, începeți cu La mulți ani, că tare mă bucur când îmi spuneți! Vale care (mai) cântă", a mai transmis el.

Artistul se ferește de spitalele din România

”Eu duc durerea asta de ani de zile, mi se trage și din timpul facultății, am făcut eforturi mari, și o tot duc din 2008, am dus-o cu demnitate. Nici acum nu se vede că am făcut vreo operație, mă simt foarte bine.

Am vrut să o fac acolo deoarece m-am sfătuit cu Liliana mea, iar ea fiind medic mi-a zis că hai să facem în Europa dacă vrei să faci. Am făcut la un medic român în Franța, un medic foarte bun. Eu n-am nimic împotriva medicilor, sunt medici excepționali în România, dar mă cam feresc de spitale”.

Foto Facebook