O prăjitură cu un noroc de 4 milioane de dolari! Prăjitura cu răvaş reprezintă un mic strop de fericire de fiecare dată când îi desfaci ambalajul şi o rupi în două pentru a citi mesajul din interior. Un american a avut parte de mult mai multă bucurie după ce a hotărât să folosească numerele din prăjitura sa cu răvaș pentru a juca la loterie.

S-a simțit norocos și chiar a fost!

După ce a luat masa la un restaurant chinezesc, un bărbat de 60 de ani din Carolina de Nord a decis să joace la loto numerele pe care le-a găsit într-un bilețel din desertul pe care l-a savurat. Așa a devenit fericitul câștigător al marelui premiu de 4 milioane de dolari.

Premiul de 4 milioane de dolari e cel mai mare câștig din istoria jocului online din Carolina de Nord, a transmis loteria.

După ce a achitat impozitele, câștigătorul a rămas cu 2,84 de milioane de dolari.

"Am încercat dintr-un capriciu"

Gabriel Fierro, un veteran de război care are dizabilități și care a servit armata SUA timp de 32 de ani, a declarat: „De obicei nu joc numere găsite în prăjituri cu răvaș, dar acum le-am încercat dintr-un capriciu”.

Fierro și soția sa au luat masa la restaurantul Charlottes Red Bowl, cum fac în fiecare săptămână. Apoi, bărbatul a completat numerele din prăjitura cu răvaș primită la desert pe un bilet cumpărat online la Mega Millions, plătind în plus un dolar pentru a-l face bilet Megaplier, ceea ce înseamnă că orice câștig era multiplicat, potrivit CNN.

„Am primit un e-mail dimineață și m-am uitat la el uluit. I l-am arătat ​​soției mele, iar ea a crezut că este o glumă de 1 aprilie sau poate o înșelătorie”, a declarat bărbatul.

Nu este prima oară când cineva câștigă cu numerele găsite în prăjiturile cu răvaș. În 2019, un bărbat din Maryland a câștigat 100.000 de dolari după ce desertul "i-a spus" că este ziua lui norocoasă.

În 2014, o femeie din New York a câștigat premiul de 2 milioane de dolari cu numerele din desert. Iar în 2005, 110 persoane au câștigat câte 100.000 de dolari fiecare, după ce au jucat numerele găsite în prăjiturile cu răvaș. Reprezentanții loteriei au aflat, ulterior, că toate răvașele au provenit de la o singură fabrică, ce produce 4 milioane de prăjiturele cu noroc pe zi. 

Foto shutterstock.com