O tânără din China a rămas blocată în casa unui bărbat pe care doar ce-l cunoscuse din cauza unui lockdown aprobat rapid.

Femeia, care se prezintă drept doamna Wang, a devenit celebră pe rețele sociale după ce și-a spus povestea inedită.

Chinezoaica a povestit cum a rămas blocată timp de mai multe zile în casa unui bărbat pe care doar ce îl cunoscuse, după ce autoritățile au luat decizia de a izola rapid orașul în urma numărului mare de cazuri de Covid-19. Povestea a devenit virală pe platforma de socializare chineză WeChat.

Pățania s-a petrecut săptămâna trecută, când tânăra a fost închisă cu un bărbat pe care doar ce îl cunoscuse, după ce îl vizitase pentru a lua masa împreună. În postare, ea a spus că s-a întors recent în orașul Zhengzhou din Guangzhou înainte de Anul Nou Lunar.

Întâlniri pe nevăzute aranjate de părinții fetei

„Îmbătrânesc destul de repede, așa că părinții mei mi-au aranjat mai mult de 10 întâlniri pe nevăzute. La a cincea întâlnire programată de părinți, bărbatul s-a lăudat că se pricepe la gătit și m-a invitat la el acasă ca să poată pregăti o cină specială”, scrie BBC.

În timpul mesei, cei doi au descoperit cu stupoare că întregul oraș a intrat în carantină din cauza cazurilor de Covid-19, iar femeia a rămas blocată timp de mai multe zile în casa bărbatului.

Wang a stat cu bărbatul în casă patru zile, iar întreaga situația nu a fost tocmai plăcută, cu toate că acesta a avut grijă să-i gătească în fiecare zi, cât timp au stat împreună.

Tânăra se plânge că partenerul nu a fost prea sociabil: "A fost amabil, mi-a gătit în fiecare zi, dar nu a vorbit prea mult."

China are o politică zero cazuri de Covid-19, ceea ce înseamnă că lockdown-uri rapide sunt impuse în mod obișnuit în comunități atunci când sunt detectate cazuri de virus.

Foto shutterstock.com