Dacă ai aflat din scurt de vizita soacrei și vrei să o impresionezi cu scaunele tale „noi” sau dacă vrei să schimbi culoarea ușii ca să-i faci o farsă, atunci ai face bine să urmărești noul episod DYI by Köber din care vei învăța cum să profiți la maximum de emailurile Emalux și Opal, cu uscare rapidă.

Cu acoperire foarte bună, emailurile Emalux și Opal reprezintă soluția ideală și de înaltă calitate pentru decorarea și protejarea suprafețelor (de diferite tipuri), atât în interior, cât și în exterior.

Tehnica simplă prin care emailurile Emalux și Opal de la Köber se aplică pe suprafețe l-a determinat pe Kadi Bulgakov, gazda emisiunii, să-l provoace la „duel” pe meșterul Adi (reprezentant tehnic ai Köber). Cum s-a încheiat totul, vedeți în materialul video de mai jos.

Să trecem la treabă!

Email Emalux

Email Emalux este un email premium, cu uscare rapidă, destinat decorării suprafeţelor din lemn, metal, sticlă şi zidărie, la exterior şi interior. Asigură acoperire la un strat, iar acoperirea este de până la 15mp/l/strat. Timpul de uscare la atingere este de 30 minute.

Email Opal

Email Opal este vopsea mată, cu uscare foarte rapidă, destinată decorării lemnului, metalului şi zidariei, la exterior şi interior. Acopera până la 15mp/l/strat, iar timpul de uscare este de 90 de minute. Este disponibil în nouă culori mate la diferite capacități de ambalare: 0.75L, 2,5L, 10L. Pentru exterior, se recomandă folosirea în sistem a unui strat de grund (pentru lemn Grund alb cu șlefuire rapidă G53101, iar pentru metal grund Primer G51002) și două straturi de vopsea Opal. Pentru împrospătarea suprafeței și prelungirea duratei de viață a sistemului, se recomandă reacoperirea la doi ani.

Despre Köber

Cu o experienţă de peste 30 de ani, Köber este lider necontestat al pieţei româneşti de lacuri şi vopsele pentru uz casnic şi industrial. Companie privată, cu capital 100% românesc, Köber îşi propune în mod constant să-şi depăşească propriile limite şi să creeze în permanenţă produse performante, sustenabile, la standarde internaţionale de calitate.

Köber deţine, pe lângă un departament propriu de cercetare şi dezvoltare, o unitate modernă de producţie a lacurilor şi vopselelor industriale situată în Turtureşti (jud. Neamţ), o unitate de producţie a lacurilor şi vopselelor de uz casnic în Săvineşti (jud. Neamţ) şi o unitate de producţie a centralelor termice proprii, sub brandul Motan, situată în localitatea Vaduri (jud. Neamţ).