Un bărbat a cerut divorțul chiar în ziua nunții, din cauza unui cântec ales de mireasă. Melodia buclucașă a stârnit un mare scandal la ceremonie. Și nu este primul cuplu care divorțează din cauza single-ului controversat.

Un cuplu irakian s-a despărțit după doar câteva ore, în noaptea propriei lor nunți, la Bagdad, din cauza piesei care fusese aleasă de fată pentru dansul mirilor.

Melodia Mesaytara interpretată de cântăreața siriană Lamis Khan a adus ceartă în familie. 

Mai exact versurile îndrăznețe și ofensive, în opinia tânărului mire. Cântecul a iscat și o dispută între familiile nuntașilor, potrivit india.com.

În timp ce mireasa dansa și se bucura de nuntă, familia mirelui s-a arătat extrem de nemulțumită de alegerea cântecului.

„Te voi controla”

În română, titlul piesei înseamnă „Sunt stăpână” sau „Te voi controla”, iar cântecul are versuri precum: „Eu sunt cea care domină, tu vei fi condus de ordinele mele stricte/ Te voi înnebuni dacă te uiți la alte fete de pe stradă/ Da, sunt dominantă, tu ești bucata mea de zahăr. Atâta timp cât ești cu mine, vei asculta poruncile mele”.

În urma disputei dintre familii, mirele a cerut divorțul.

Nu este prima oară când acest cântec ajunge să fie mărul discordiei într-o familie. Anul trecut, un cuplu din Iordania a divorțat din cauza piesei. Un alt incident s-a petrecut în Liban din cauza cântecului “I love you Donkey” (Te iubesc, măgarule)

Foto Facebook