În urmă cu mai mulți ani, pe când forma un cuplu cu Irina Shayk, Cristiano Ronaldo a ajuns să o înșele pe aceasta cu Daniella Chavez.

Amanta de la acea vreme a lui Cristiano Ronaldo a făcut și unele declarații care au făcut rapid înconjurul lumii și au devenit virale: „Am vrut să îmi îndeplinesc o fantezie cu Cristiano Ronaldo. Îmi plăcea la nebunie corpul lui, iar el m-a uimit: îi plăceau fața mea, dar și sânii și faptul că nu fusese niciodată cu un playmate”.

În vârstă de 36 de ani, Daniella Chavez este urmărită pe Instagram de peste 15 milioane de fani, iar postările ei sunt de-a dreptul incendiare și adună zeci de mii de like-uri.

Fost model Playboy, Daniella Chavez a decis anul trecut să investească și la un club de fotbal din țara ei natală, Chile. Astfel, ea a ajuns patron la Rancagua Sur Sport, din Divizia 3A. Dar postările din mediul online continuă să fie foarte sexy, mai ales datorită faptului că fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo este și model Onlyfans.

Sub numele de Daniella Sexy Queen, fosta amantă a lui Cristiano Ronaldo s-a apucat și de cântat, iar unul dintre videoclipurile ei a adunat aproape 800.000 de vizualizări pe YouTube, platformă pe care are aproximativ 100.000 de fani.

foto: Instagram; Profimedia