În vârstă de 28 de ani, Georgina Rodriguez se poate considera una dintre cele mai norocoase femei din lume: dintr-o simplă vânzătoare într-un magazin de lux, ea a ajuns să fie iubita unuia dintre cei mai buni fotbaliști din istorie, Cristiano Ronaldo!

Cuplu încă din 2017, Georgina și Cristiano apar foarte des împreună atât la evenimente, cât și pe rețelele de socializare, iar familia lor se va mări în curând, deoarece tânăra este gravidă cu gemeni. Ea și sportivul mai au patru copii.

Într-un documentar difuzat de Netflix, dar și într-un interviu acordat celor de la El Pais, Georgina Rodriguez a vorbit atât despre începutul relației cu Cristiano Ronaldo, cât și despre momentele pe care ei doi le petrec împreună acasă.

„M-am dus la magazin cu autobuzul și m-am întors într-un Bugatti. Am trecut de la a vinde haine și accesorii de la lux la a le purta pe covorul roșu. Eu sunt foarte timidă și mi-a fost greu să fac primul pas. A fost însă dragoste la prima vedere pentru amândoi. Ador felul în care Cristiano mă tratează, cum are grijă de mine. Când eram mică, nu mă interesa deloc fotbalul, îmi plăcea baletul și să merg la țară. A început să mă intereseze acest sport mai târziu, pentru că era activitatea partenerului meu. Dar recunosc că nu sunt un fan al fotbalului. Nu vorbim despre fotbal, pentru că eu nu mă pricep deloc. Vorbim ore întregi despre sănătatea noastră, a copiilor, educația lor, călătorii, proiecte, afaceri. Prima dată când am fost acasă la Cristiano, m-am pierdut când m-am dus la bucătărie după apă. Câteodată mi-a luat și mai bine de jumătate de oră să mă întorc în sufragerie, pentru că nu știam drumul. Locuința era atât de mare, eram obișnuită să locuiesc în apartamente mici”, a spus Georgina.