Jucătoarea britanică de tenis a trecut printr-un coșmar, iar acum a luat o decizie radicală. Vrea să părăsească locuința părinților și să se mute într-un casă securizată.

Emma Răducanu a fost hărţuită de un barbat de 35 de ani, Amrit Magar, curier de profesie, care a mers acasă la jucătoare de cel puţin trei ori.  Bărbatul a „vizitat-o” ​​de trei ori și a furat pantoful tatălui ei ca „suvenir”, potrivit unui tribunal din capitala Angliei. Fostul șofer de livrări de la Amazon, Amrit Magar din Edgware, nordul Londrei, a fost găsit vinovat de hărțuirea vedetei și va fi condamnat luna aceasta.

Sportiva locuiește în prezent încă în casa părinților ei din sudul Londrei, dar britanica este în căutarea unei noi case mult mai sigure.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 艾玛 (@emmaraducanu)

Se mută la țară într-un „complex închis ultra-securizat"

Vedeta a semnat contracte de sponsorizare bănoase cu companii precum Dior, Tiffany's, Evian sau British Airway, iar acum este în căutarea unei case departe de oraș. Emma Răducanu caută un complex închis ultra-securizat la țară. Prețurile unor astfel de case ajung până la 15 milioane de lire sterline.

Tânăra de 19 ani este în căutarea unui complex care să dispună de securitate de ultimă generație, precum și de un teren de tenis.

O sursă citată de presa britanică a declarat: „Ea va opta pentru o locuință cu sisteme de supraveghere și de securitate și are gărzi de corp care s-ar putea muta la ea. De asemenea, este probabil că își va invita părinții să împartă noua casă".

„Sunt îngrozită să ies din casă!”

Tenismena britanică de origine română a declarat poliției că „se uită în mod constant peste umăr”, după ce fostul șofer i-a găsit adresa și i-a lăsat bileţele, flori și chiar decorațiuni de Crăciun.

„După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranță în casa mea, deși acolo ar trebui să mă simt protejată. Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărțuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că știe unde stau”, a spus Emma Răducanu după incident.

Emma Răducanu, vacanță exotică după eliminarea prematură de la Australian Open

Campioana de la US Open 2021 a petrecut câteva zile în Singapore, unde spune că s-a simțit minunat: "Am muncit, m-am bucurat de cultură și m-am distrat de minune. Vă mulțumesc pentru căldura cu care m-ați întâmpinat, a fost o vacanță specială. Mă voi întoarce în Singapore", a scris Emma Răducanu, pe Twitter.

Emma Răducanu a fost eliminată în turul 2 la Australian Open 2022.

Foto Instagram