În timpul sărbătorilor de iarnă oamenii au nevoie de afecţiune, atenţie şi conexiune fizică şi emoţională cu partenerul de cuplu. Dacă acesta nu e disponibil din diferite motive, tentaţia de a căuta toate aceste lucruri în braţele altcuiva de sărbători creşte simţitor.

O agentă de turism din Solihull susține că în nopțile din perioada Crăciunului adoră să aibă aventuri amoroase, chiar dacă partenerul ei o așteaptă acasă.  Atunci când iese cu prietenele ei, Suzy consumă cantități mari de alcool și simte nevoia să-și înșele iubitul. Perioada festivă o face mai receptivă decât în oricare altă lună a anului.

Într-un interviu pentru Mirror, Suzy susține că: “Moș Crăciun scoate la iveală o latură a mea mai jucăușă, chiar demonică. Mă excită! În Ajun de Crăciun am de fiecare dată parte de câte o partidă sexuală grozavă. Ești în oraș cu fetele, petreci, bei câteva pahare în club și vrei să te simți bine. E ceva normal, mai ales că anul trecut a trebuit să mă abțin. Recuperez anul acesta, deja am avut două aventuri până acum. Iubitul meu este foarte drăguț, dar știe că atunci când consum alcool sunt pusă pe fapte mari!”

Potrivit specialiștilor, trendul în ceea ce privește aventurile amoroase este crescător în această perioadă, mai ales că anul trecut majoritatea țărilor s-au aflat în carantină totală.

Psihologii americani consideră că petrecerile de Crăciun şi de Revelion de la locul de muncă sunt capcane pline de flirturi și provocări. După câteva shoturi, de obicei oamenii sunt mult mai lipsiți de inhibiții și dispuși la aventuri intra-colegiale. 

Nu degeaba, Decembrie a fost desemnată “cea mai sexy lună din an”! Potrivit sondajelor online, 74% dintre cupluri au mărturisit că în perioada sărbătorilor de iarnă au mai multe relații sexuale.

Partenerii fac mai mult sex, activitatea dublându-se chiar, până la de patru ori pe săptămână. Potrivit celor de la site-ul de dating IllicitEncounters.com, cea mai pasională zi din an va fi, sâmbătă, 18 Decembrie 2021, iar vineri, 17 Decembrie, va fi ziua cu cele mai multe infidelități.