Courtney Tillia, o fostă profesoară de sport în vârstă de 34 de ani care locuiește în Los Angeles, a devenit virală în mediul online după ce a decis să-și schimbe job-ul.

Potrivit presei din SUA și din Marea Britanie, femeia avea probleme cu banii, astfel că a luat o decizie radicală: și-a făcut cont pe OnlyFans și a început să vândă imagini indecente cu ea. Iar cel care a încurajat-o să recurgă la acest gest a fost nimeni altul decât Nick, soțul ei!

Cât câștigă acum fosta profă de sport, devenită vedetă XXX

Jurnaliștii de la The Sun notează că fosta profesoară s-a apucat de OnlyFans în anul 2019, atunci când a realizat că salariul pe care îl are este unul mult prea mic și nu se poate descurca în acest fel. „Soțul meu m-a susținut să devin model. Era ceva ce îmi doream de mult, dar nu aveam curaj să o fac. El m-a învățat cum să pozez. Mi-a făcut poze în garaj, în casă, în baie, peste tot... Când i-am spus prima dată despre OnlyFans, a avut o reacție foarte pozitivă: «Da, hai să o facem și pe asta! De ce ai așteptat atât de mult?»”, a spus Courtney Tillia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nick Tillia (@nicktillia)

Mamă a patru copii, fosta profesoară le-a dezvăluit celor de la TMZ că acum câștigă de 12 ori mai mult decât atunci când preda și că pandemia a ajutat-o să-și rotunjească veniturile. Mai mult decât atât, Courtney Tillia a afirmat că nu s-ar mai întoarce niciodată la școală!

foto: Profimedia Images