Puterea rețelelor de socializare! Un filmuleț extrem de emoționant a ajuns viral și chiar a reușit să schimbe în bine viața unui om fără adăpost.

Un tânăr fără adăpost din Columbia a înmuiat inimile mai multor internauți care n-au rămas pasivi la nevoile bărbatului. José Luis Matos în vârstă de 25 de ani a fost filmat în timp ce își sărbătorea cei doi câini cu tort, lumânări și chiar coifuri aniversare.

Tânărul, care trăiește pe străzile din Bucaramanga, capitala departamentului columbian Santander, este unul dintre numeroșii oameni fără adăpost din oraș. Jose Luis, cunoscut drept „Choco Aventura”, supraviețuiește în condiții grele cerând resturi de mâncare de la restaurantele din zonă sau cerșind pe la vecini. Cu toate aceastea, el nu și-a pierdut omenia și dărnicia.

În video-ul care a ajuns viral se poate vedea cum tânărul, care stă pe niște trepte din oraș, taie un tort decorat cu două lumânări și oferă câte o porție celor doi câini ai săi, Nena și Shaggy, care poartă pălării aniversare. Jose le cântă „La mulți ani" și apoi îi îmbrățișează și îi sărută.

„Câinii sunt viața pentru mine. Ei sunt familia mea, îi văd, îi mângâi și ei sunt compania mea. Îi iubesc”, a spus José.

Datorită iubirii sale pentru animale și a gestului plin de compasiune, viața i s-a schimbat total. 

Mai mulți internauți i-au oferit o mână de ajutor. „Choco Aventura” a primit haine noi, un telefon mobil, un loc de muncă și chiar un loc unde să locuiască alături de animalele sale de companie. În replică, tânărul, împreună cu David Guerrero, un activist pentru drepturile omului, a organizat o colectă de alimente, care va ajuta câțiva câini fără stăpâni.

Captură Youtube