Virgil Ianțu a descoperit secretul ținereții și dorește să îl împărtășească bărbaților care au trecut de 50 de ani. Prezentatorul tv susține că a găsit „cel mai bun medicament”. E ideal pentru sănătate, îi dă putere și energie. 

Este vorba despre somnul de prânz, despre care omul de televiziune a afirmat că „e minunat, e cel mai bun medicament. E una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate”. 

În vârstă de 51 de ani, Virgil Ianțu a mărturisit că în trecut era foarte preocupat de greutate. Făcea sport intens, ridica greutăți, alerga pe bandă și se cântărea de trei ori pe zi. Din pricina faptului că în ultimele luni nu a mai făcut mișcare, acesta s-a ales cu două-trei kilograme în plus. 

„Nu mai sunt atât de habotnic, am avut perioade în care eram nebun. Am perioade când nu mă ating de pâine, nici măcar dimineața. Dar am ajuns să-mi fac și poftele. Din păcate, de 7-8 luni nu mai merg la sală. Alergam și câte o oră, nu mai o fac, fiindcă n-am avut timp.Când simt că am un pic în plus, o răresc, nu mă mai cântăresc! Mă cântăresc apoi, când sunt mai ușurel. N-am problemă să-mi pun frână la anumite lucruri”, a declarat prezentatorul la o emisiune tv. 

Vedeta a ținut să ofere încă un sfat pentru bărbații 50+: să acorde atenție îngrijirii tenului: „Folosesc produse de întreținere, fața are nevoie de hidratare. N-am folosit multă vreme, de vreo doi ani am început. Dar n-am mers niciodată la cosmetică. Recomand bărbaților să-și întrețină fața, dar nu altceva, mani-pedi, vopsit”, a spus Virgil Ianțu. 

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru formează un cuplu de 20 de ani, iar de 16 ani aceștia s-au logodit. Cei doi au împreună o fată de 16 ani, Jasmina.

Foto Facebook