Un celibatar a apelat la panouri publicitare uriașe pentru a-și găsi soție:"Salvați-mă de o căsătorie aranjată”.

Nu, nu este o glumă! Un tânăr încearcă disperat să-și găsească soție înainte să o facă părinții pentru el! Și cum reclama este sufletul comerțului, celibatarul a pus bannere publicitare uriașe cu anunțul și chiar și-a făcut un site dedicat: findmalikawife.com

”Salvați-mă de o căsătorie aranjată”

Tânărul a apelat la panouri publicitare uriașe, cu un mesaj amuzant, pentru a-și găsi soție. Acestea au fost instalate în Londra și Birmingham, ideea având un efect la care nu se aștepta.

Muhammad Malik are 29 de ani, este antreprenor, și vrea să se căsătorească cu o femeie pe care o dorește el. „Salvați-mă de o căsătorie aranjată”, este mesajul de pe panouri.

Pakistanezul nu este neapărat împotriva conceptului de căsătorie aranjată, dar ar prefera să își găsească el pe cineva. A încercat prin mai multe metode "tradiționale" precum întâlnirile aranjate sau site-urile matrimoniale, dar nu a avut succes.

„Sunt pakistanez, așa că până la urmă va interveni familia”, a spus el.

Tânărul, care este consultant bancar în Londra, și-a făcut un site special pentru a-și găsi pereche - findmalikwife.com. Apoi un prieten i-a dat ideea cu panourile. După ce panourile au fost montate, Malik a primit pe site sute de mesaje de la tinere interesate de el.

„Nu am avut timp să mă uit încă. Trebuie să îmi fac rost de ceva timp liber. Nu mă așteptam să fie chiar așa”, a declarat el pentru BBC.

Ideea cu bannerele uriașe nu a fost pe placul părinților săi, dar în cele din urmă Muhammad Malik a reușit să-și convingă mama să accepte.

Panourile cu anunțul inedit vor fi expuse până pe 14 ianuarie. Și speră că își va găsi partenera ideală, care să fie musulmană. Să îi urăm succes!

Foto Instagram