Clare Brown, o australiancă în vârstă de 26 de ani, a moștenit o avere de 12 milioane de dolari australieni (aproximativ 8 milioane de dolari americani), de la tatăl ei, însă momentan nu poate să primească averea.

Chris Brown, tatăl ei, a pus două condiții înainte să moară, iar în cazul în care Clare nu le îndeplinește, fata nu va primi niciun ban. Potrivit presei de peste hotare, tatăl tinerei a spus că, dacă vrea să primească moștenirea, Clare Brown trebuie să aibă un loc de muncă stabil și să facă ceva util pentru societate, percum voluntariatul.

Invitată într-o emisiune TV din Australia, tânăra în vârstă de 26 de ani a afirmat că nu se va angaja și că vrea să primească oricum cele 8 milioane de dolari.

„Dați-mi ce mi se cuvine de drept. Eu sufăr. Nu-mi mai cereți să mă angajez pentru că asta nu se va întâmpla”, a spus Clare Brown.

Jurnaliștii de la news.com.au notează că australianca a afirmat că nu poate să muncească deoarece suferă de ADHD și o formă de autism, însă medicii au afirmat că ea este aptă pentru muncă.

Pe vremea când Chris Brown trăia, Clare Brown trăia într-o locuință de lux și a mers la școli particulare, iar după terminarea studiilor, tatăl tinerei i-a oferit o alocație lunară de 500 de dolari, pe care nu i-a mai plătit-o însă în momentul în care a descoperit că fiica lui pur și simplu nu vrea să lucreze.

Clare Brown a afirmat că va ataca în instanță testamentul și va demonstra că nu poate să muncească. Iubita ei, Lauren, a afirmat că australianca de 26 de ani chiar este bolnavă și că trebuie inclusiv să îi aducă aminte să mănânce. Mai mult decât atât, atât Clare, cât și Lauren au dezvăluit că tânăra nu se poate adapta la locurile de muncă, deoarece este marginalizată pe motiv că este lesbiană.