Actrița din Laguna Albastră a făcut câteva mărturisiri dureroase despre trecutul său. În ''Pretty Baby: Brooke Shields'', un documentar prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, actriţa americană Brooke Shields a dezvăluit că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood.

Actriţa în vârstă de 57 de ani a dat detalii despre calvarul la care a fost supusă. Vedeta nu a dezvăluit însă identitatea agresorului pe care îl cunoștea.

Cum s-a petrecut agresiunea sexuală

Fostul model a spus că s-a întâlnit cu bărbatul la scurt timp după absolvirea facultăţii şi a crezut că vor discuta despre participarea sa la un casting pentru un nou film. Agresorul a dus-o înapoi la hotel, spunând că vrea să cheme un taxi pentru ea din camera ei. În schimb, el a mers la baie înainte de a ieşi gol şi a o viola.

„A fost ca o bătaie... îmi era frică să nu fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, mărturiseşte actriţa în documentar. „Nu m-am chinuit prea mult. Eu nu am făcut-o. Eram complet împietrită. Am crezut că „nu”-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Şi m-am gâdnit doar: Rămâi în viaţă şi pleacă. După agresiune, Brooke Shields îşi aminteşte că a sunat un prieten care lucra în domeniul securităţii, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred asta”. Până acum, actriţa nu vorbise niciodată public despre agresiunea la adresa ei.

Documentarul cuprinde două părți și va prezenta sexualizărea intensă la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă foarte fragedă, în special în timpul unei şedinţe foto nud la vârsta de 10 ani, precum şi apariţia ei în filmul Pretty Baby în care a jucat rolul unei fete prostituate.

Foto Facebook