De-a lungul timpului, atât în paginile presei, cât și pe străzile orașului a circulat un mit potrivit căruia interlopii le cer o parte din bani înapoi maneliștilor pe care îi invită la nunți.

Nu doar o dată au apărut diferite personaje care au afirmat că știu din surse sigure că, după ce „aruncă” cu banii în timpul cântărilor și oferă dedicații „fără număr”, interlopii își recuperează de la cântăreții de manele anumite sume. Doar că se pare că acesta este doar un mit urban.

Pe numele real Mircea Emil Băluș, dar cunoscut de toată lumea drept Mircea Nebunu’ din Clanul Sportivilor, a făcut un live pe internet, în cadrul căruia a vorbit despre nunțile la care cântă maneliștii și despre sumele pe care aceștia le primesc de la interlopi.

„Voi credeți că lui Florin Salam poate cineva să-i ia banii? Nici copiii lui, nici nevasta nu pot să-i ia banii… Păi Florin Salam e vreun prost? E prea iubit. Voi, care scrieți și îi înjurați pe interlopi… sunteți în necunoștință de cauză… Credeți că e adevărat că-i iau banii lui Salam sau vreunui lăutar? Mai suntem acum 20 de ani? Dacă i-ai luat banii unui lăutar, nu-ți mai vine”, a spus Mircea Nebunu’.