Recunoscut ca fiind un om foarte credincios, chiar dacă mai are și unele derapaje, Gigi Becali a surprins pe toată lumea în ultimul timp, după ce a decis să se îmbrace doar în haine negre care au cusut pe ele semnul crucii.

Gigi Becali se îmbracă din cap până în picioare în ținute care sunt marcate cu acest simbol, iar multă lume s-a întrebat cum a reușit să obțină latifundiarul din Pipera aceste haine.

Într-un interviu pentru Cancan, Alexandru Ciucu a afirmat că el este designerul lui Gigi Becali, bărbatul dezvăluind totodată și cât costă o ținută purtată de patronul FCSB.

„Colaborăm de când, practic, ne cunoaștem. De prin 2012 cred. A fost un articol de primă pagină la momentul respectiv, nu știu, parcă era chiar în Cancan, atunci exista presă tipărită. Dânsul a citit știrea și a aflat că sunt furnizor al Casei Regale și m-a sunat. Și așa a început colaborarea noastră. Avea vreo 40 de țesături și vroia să facem costume din ele. Am ajuns la Palat și, de fapt, erau vreo 60. Și cu acelea am început. A fost ideea lui. Știe toată lumea că este un om religios, cu frică de Dumnezeu. Estimativ, cam în jur de 1.000 de euro este treningul”, a spus Alexandru Ciucu pentru sursa citată.