Organizația teroristă Al-Qaeda, recunoscută la nivel mondial după ce și-a revendicat mai multe atentate de pe întreg globul, a avut un mesaj pentru musulmani, odată cu începerea Campionatului Mondial de Fotbal din Qatar.

Fondată și condusă ani la rând de Osama bin Laden și Ayman al-Zawahiri, Al-Qaeda îi îndeamnă pe musulmani să nu ia parte la cel mai important eveniment sportiv din 2022!

„Țările din Golful Persic lucrează în solda cruciaţilor cu scopul de a-i îndepărta pe musulmanii din Peninsula Arabică de la credinţa lor musulmană. Qatar a adus în Peninsula Arabică oameni imorali, homosexuali, semănători de corupție și ateism. Îi avertizăm pe frații noștri musulmani să nu urmărească și să nu participe la acest eveniment. Qatar desfășoară o campanie pornografică împotriva peninsulei lui Mohamed”, a fost mesajul Al-Qaeda.

După cum notează presa din întreaga lume, în ciuda acestui mesaj, organizația teroristă nu a amenințat cu niciun atentat și nu promovează violența la Campionatul Mondial de Fotbal din Qatar.